Vi på Questate AB har blivit nominerade till Årets Gasell av Dagens industri 2024. En nominering som visar att vi har en imponerande tillväxt och en hållbar affärsmodell inom infrastruktur. För oss på QS visar det också att vår filosofi, där människan skapar QS-andan, gör det möjligt att få denna fina utmärkelse. Inget hade varit möjligt utan QS-andan!

Citat från Dagens industri:

“Företaget erbjuder högkvalitativa tjänster inom projekt- och byggledning för infrastrukturprojekt, vägar, broar och tunnlar. Deras expertis och förmåga att hantera komplexa projekt har bidragit till deras framgång och erkännande i branschen.”

Ett företag blir nominerat till Årets Gasell av Dagens industri för att det har visat exceptionell tillväxt och bidragit positivt till det svenska näringslivet. För att kvalificera sig måste företaget uppfylla strikta kriterier, inklusive snabb omsättningstillväxt, lönsamhet och skapande av nya arbetstillfällen. Nomineringen är en hyllning till företag som utvecklar och utmanar sina branscher, och som visar stark entreprenörsanda och innovation.